ELDI AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Personvern

Personvernserklæring 

1. Hva er personopplysninger?
2. Hvordan får vi opplysninger om deg og hva bruker vi dem til?
3. Hvordan blir disse opplysningene delt?
4. Retting av sletting av personopplysninger
5. Våre analyseverktøy
6. Bruk av informasjonskapsler
7. Endringer
8. Kontaktinformasjon

____________________________________________________________________________

1. Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse, passord eller en kombinasjon av disse.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering, eller en kombinasjon av disse.

HDL Nordic AS, heretter kalt HDL Nordic, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter, og personopplysninger vi samler inn og bearbeider for de formål som fremgår nedenfor. At HDL Nordic er behandlingsansvarlig innebærer primært at det er HDL Nordic som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning knyttet til vern av personopplysninger.

2. Hvordan får vi opplysninger om deg og hva bruker vi dem til?

KORT FORTALT: Det meste vi har av data om deg, er data du har gitt oss selv eller som genereres når du bruker tjenestene våre. Dette kan f.eks. være sidevisninger og informasjon om din enhet. I tillegg mottar vi data fra samarbeidspartnere og andre kilder.

Personopplysningene vi har, bruker vi først og fremst til å gjennomføre avtaler vi har med deg, men også til å forstå og forbedre tjenestene våre, optimalisere sortimentet, personalisere sidevisninger, lage statistikk, forstå markedstrender og målrette annonser.

Opplysningene hentes inn på flere måter. Ved at du gir til oss dem selv eller ved at vi får dem inn gjennom bruk av tjenestene spesifisert under:

Direkte kontakt med oss

Vi lagrer opplysninger når du kontakter oss, for eksempel ved å sende oss en e-post eller ved å ta kontakt gjennom funksjoner på vår webside eller via sosiale medier. Dette gjør vi for å kunne svare på din henvendelse.

Opprettelse som kunde i vår nettbutikk

Når du registrerer deg som kunde i vår nettbutikk oppgis personopplysninger som navn, adresse, postnummer, e-post og telefonnummer. Vi vil også lagre dine kjøp for å kunne levere elektroniske kvitteringer samt for å analysere kjøpshistorikk og trender. Opplysningene lagres først og fremst for å levere den tjenesten du har bestilt, men også for å forbedre tjenestene våre og for å forebygge svindel.

Når du gjennomfører kjøp og bruker tjenestene våre registrerer vi informasjon om hvilke produkter du kjøper, og hvilke produkter som interesserer deg. Dette gjør det mulig for oss å forbedre tjenestene, forebygge svindel og tilpasse innhold og annonser til ditt bruks- og interessemønster.

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vår ehandelsplattform er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland. Mystore benytter seg av følgende 3. parts leverandører: Zendesk, Klarna, Triplex, Logistra og Postnord (ev. TNT og Bring)

Påmelding til kurs og lignende

Når du registrerer deg for et av våre kurs eller lignende kan dette gjøres direkte til oss ved å oppgis personopplysninger som navn, adresse, postnummer, e-post og telefonnummer eller via vår underleverandør Eventbrite, som sender dette til oss direkte. Opplysningene lagres i våre databaser først og fremst for å levere den tjenesten du har bestilt, men også for å forbedre tjenestene våre.

Registering i vårt supportsystem og ved support

Når du registrerer deg i vårt supportsystem oppgis personopplysninger som navn, adresse, postnummer, e-post og telefonnummer hos vår samarbeidspartner Freshdesk og vi mottar dette direkte til oss. Opplysningene lagres i våre databaser først og fremst for å levere den tjenesten du har bestilt, men også for å forbedre tjenestene våre.

Abonnement av nyhetsbrev og blogginnlegg

Når du abonnerer på nyhetsbrevet eller blogginnlegg vil vi lagre ditt navn, e-post og postnummer for å kunne levere deg nyhetsbrevet. Opplysningene lagres i våre databaser for å levere deg den bestilte tjenesten, og for å kunne gi deg relevante tilbud og informasjon om nye produkter, gode råd osv. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev eller blogginnlegg, kan du enkelt avslutte dette ved å klikke på «Avmeld» øverst eller nederst i nyhetsbrevet du har fått tilsendt.

Opplysninger som samles inn gjennom bruk av våre tjenester

Ved bruk av informasjonskapsler registrerer vi informasjon om enheten og tilkoblingen til våre tjenester, for eksempel operativsystem, nettleserversjon, IP-adresser, nettverksoperatør, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler. Dette brukes blant annet for å tilpasse visningen av våre tjenester til den enheten du bruker.

Informasjon om bruk av tjenestene

Når du besøker en nettside hos oss registreres denne aktiviteten automatisk, slik at vi kan se hvilke sider som blir besøkt og hvor lenge de blir lest. Dette gjør oss bedre i stand til å kunne sørge for å ha informasjon og innhold som er relevant.

Lokalt lagret data brukes også får å forenkle bruken av våre tjenester og for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt og for å kjenne igjen din enhet slik at du slipper å f.eks. logge inn hver gang du bruker våre tjenester.

Informasjon fra andre kilder

Vi mottar informasjon fra andre kilder, for eksempel måleverktøy eller andre tredjeparter, som hjelper oss eller dem med å forstå brukeraktivitet, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr.

3. Hvordan blir disse opplysningene delt?

Smarthusgruppen AS

Vi deler opplysninger om din bruk av tjenestene med andre selskaper i Smarthusgruppen,som HDL Nordic er en del av, til bruk for de samme formålene som de ble samlet inn for, og som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Selskaper i Smathusgruppen kan bruke personopplysninger til utvikling og forbedring av sine egne tjenester.

Andre selskaper

I enkelte tilfeller deler vi opplysninger med samarbeidspartnere som bruker opplysningene til å kunne gjennomføre avtalen.

Annet

Dersom det er mistanke om at det er begått lovbrudd i forbindelse med bruk av HDL Nordic sine produkter og tjenester, vil informasjonen kunne utleveres til offentlige myndigheter på begjæring.

Vi vil ikke dele, selge eller formidle personopplysninger på noen annen måte enn beskrevet i denne personvernerklæringen.

4. Endring og sletting av personopplysninger


Det er viktig for oss at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager feil, ber vi deg om å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i de opplysningene som er registrert på deg eller hvis du ønsker at opplysninger skal slettes.

Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har, for eksempel i henhold til regnskap- og bokføringslovgivningen.

Du kan velge om du vil akseptere lokal lagring av data gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret.

Den eksakte fremgangsmåten avhenger litt av enheten din og hvilken nettleser du bruker.

Hvis du velger å deaktivere lokal lagring av informasjonskapsler fra HDL Nordic kan dette hindre at våre nettsider fungerer som tiltenkt, f.eks. kan det hende du må logge deg inn hver gang.

5. Våre analyseverktøy

Vi benytter analyseverktøy (Hubsport og Google Analytics) for å samle inn informasjon om hvordan våre tjenester blir brukt. For eksempel måler vi antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge et besøk varer og lignende. Statistikk om brukere og trafikk brukes vanligvis i aggregert form, slik at ikke statistikken inneholder noen form for informasjon som kan knyttes direkte til deg som en identifisert person.

Informasjon om kjøpte produkter kobles likevel med personopplysninger i enkelte sammenhenger, for å kunne gi deg som kunde bedre kundeservice, support og målrettet kommunikasjon, for eksempel i vårt kundeadministrasjonssystem og i analysesystemet for salgssider.

6. Bruk av informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler se http://www.aboutcookies.org .

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, ditt innhold i handlekurven, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Uten informasjonskapsler vil ikke f.eks en nettbutikk kunne fungere.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

7. Endringer

HDL Nordic kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger.

8. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål knyttet til vår personvernerklæring kan du kontakte oss på:

E-post: info@hdlnordic.no
Postadresse: Verkseier Furulundsvei 9B
Telefonnummer: + 47 22 14 15 00

____________________________________________________________________________

> Trygg handel

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X